Tractor.BG - Порталът за селскостопанска техника
technom1

Скайтрак ЕООД - За нас

Скайтрак ЕООД е директен вносител на употребявани трактори от Япония с марките Kubota, Iseki, Shibaura, Hinomoto, Mitsubishi. Фирмата има дългогодишен опит във вноса на японски трактори, както и с много клиенти в страната и в чужбина.

 

Екипът на Скайтрак ЕООД има изградена система за бързо и висококачествено обслужване на клиентите. Фирмата разполага с технически решения за всички видове стопанства в секторите: зеленчукопроизводство, овощарство, лозарство, животновъдство и зърнопроизводство. Фирмата осигурява финансиране и транспортна логистика на всички видове техника, които предлага.

 

Скайтрак

 

Скай Трак ЕООД разполага с професионално оборудван сервиз за трактори и земеделска техника, а сервизните специалисти на фирмата имат богат опит в професионалното сервизиране и обслужване на трактори и прикачен инвентар.

 

сервиз японски трактори

 

Складът на Скайтрак разполага с голяма обезпеченост с резервни части за японски трактори и друга земеделска техника. Фирмата работи и по доставка на резервни части според заявка на клиента, като осъществява директен внос както от Япония, така и от партньори в Европа. 

 

резервни части за японски трактори

 

 ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ : 0888666000031596120 ИЛИ ПИШЕТЕ НА : INFO@SKYTRAK.BG